Direktlänk till inlägg 12 december 2012
Dessa nyttiga havrebollar passar lika bra till mellis som till dessert. Min mormor älskade att äta dem till sitt kaffe när hon var här nu i helgen och jag kan äta dem som de är, hur många som helst. Kalcium, protein, långsamma kolhydrater, antioxindanter och vitaminer såsom B, zink och magnesium är bara en bråkdel av alla de nyttigheter dessa godingar innehåller. Inget spår av vitt socker, vitt mjöl eller smör.
Ingredienser 6st:
140g mixad keso
2msk vanilj kasein
1msk stevia eller honung
2msk kallt kaffe
2msk kakao
1-2msk havregryn
Kokos och kakaonibs
Mixa keson slät och rör i de andra ingredienser, rulla bollar. Rör ev i lite kokosmjöl om de blir för rinniga. Rulla i kokos och kakaonibs, ställ i kylen 30 min och sedan, ÄT!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 |
|||
10 | 11 |
12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|