Direktlänk till inlägg 27 november 2014
Hej, vi möts igen! Har inte bloggat på ett tag nu, har haft fullt med praktiken och fyllde dessutom 18 igår. Har lagat en hel del nya recept också så nu har jag massvis att dela med mig av! Nu är praktiken dock slut och snart börjar skolan igen :( Det har varit väldigt kul mad praktik framförallt då jag fått vara på ett gym och ha på mig träningskläder fyra dagar i veckan, de är ju så mysiga! Jag fick även skriva ett inlägg på deras blogg och valde att skriva om bålträning, Check it out! (http://powercenter.se/stark-dina-balmuskler-med-hjalp-av-plankan/ )
Hursomhelst, dagens recept är på ett stort mjukt bröd med smak av valnöt och morot, sprängfyllt med nyttigheter som linser, grönkål, gurkmeja och havregryn. Jag åt det till frukost fyllt med paprika, färskost och kalkon och hade en skål hallon och en vetegräshot till. Yummy! Nu får ni ha det så bra tills nästa gång vi möts XD
Morot valnötsbröd
1 bröd:
1dl kvarg
1 riven morot
1msk kokosmjöl
1dl havegryn och vetegroddar
1msk linser
Salt, fänkålsfrön, gurkmeja
1msk chiafrön
1 ägg
Grönkål
3 valnötter
Blanda allt torrt, vispa ihop det blöta och rör i det torra. Forma en stor bulle med fuktiga händer och grädda 200 grader 25 – 35 min, eller tills en tandpetare kommet ut torr ur bullen. Funkar utmärkt att rosta och även frysa.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 | 28 | 29 |
30 | |||
|