Direktlänk till inlägg 16 november 2014
Hej allihopa, nu var det länge sen senast! Har haft fullt upp och dessutom varit hemskt trött då höst/vintermörkret nu har kommit. Mitt första recept i november blir på ett super enkelt bröd gjort i mickron med hög proteinhalt och långsamma kolhydrater! Funkar perfekt att rosta och smakar got med både sött och salt pålägg. Jag åt mina skivor med avokado/soltorkad tomat och jordnötssmör och jordgubbar och sköljde ner hela kalaset med en grön smoothie toppad med granatäpple, hampafrön och bipollen. Smakade underbart!
Detta får bli kvällens korta inlägg, men Now i am back! :) God kväll!
( Ursäkta dålig bild, morgon kvalitet ;)
Mickrobröd 8 skivor:
4 ägg
3 äggvitor
2/3 dl kvarg
kryddor och salt
1dl havremjöl
1dl vetegroddar
2msk fiberhusk
1msk chiafrön
Blanda allt och micra i en microsäker burk på högsta effekt i ca 5 min, eller tills fast. Kolla med jämna mellanrum. Låt svalna och skiva sedan. Funkar utmärkt att frysa!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 | 28 | 29 |
30 | |||
|