Direktlänk till inlägg 4 december 2012
Något matigare våfflor som går att variera i oändlighet. Högbärdigt protein, vitaminer och miniraler från sojamjölet, protein och näringsämmnen från ägg, järn och folsyra från jordgubbar och kalcium från turkisk yoghurt och keso. HA EN NYTTIG LUNCH :-)
Våfflor:
0.75 g sojamjöl
1msk pofiber och fiberhusk
1 ägg |
1/2 dl mjölk
1msk Stevia
Olja
½ tsk bakpulver
Sylt:
Mosade jordgubbar
Honung
"Grädde":
Turkisk yoghurt
Honung
Och keso
Blanda de torra ingredienserna, vispa ägget och mjölken och rör ned de torra. Grädda i våffeljärn ca 2-5 min.
Tina jordgubbarna och mosa/mixa till sylt med honung. Servera med turkisk yoghurt eller keso och ringla över honung.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 |
|||
10 | 11 |
12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|