Direktlänk till inlägg 23 mars 2013
Detta är ett underbart recept påsk eller inte. Jag kan inte fatta hur smältande gott detta enkla recept kan vara jag bokstavligt talat DOG när jag stoppade dessa i munnen. Jag gjorde två varianter, en som jag bakade i ugn för att få en krispig boll och en som var inspirerad av de vit choklad täckta kokosgodisarna man kan köpa i naturgodis hyllan. Båda var underbara och krispiga. Ni bara måste testa. Om man ska aha dem i påskägget kan man kalla dem för mini kokos ägg och säga att de kommer från kokosfågeln på Hawaii XD
Ingredienser 4:
1msk kokosolja fast
½ - 1 tsk honung/agave
2.5tsk rostad kokos
Rör ihop allt och lägg i formar. Grädda 175 grader 5 – 8 min, tills de får färg. Ta ut och låt svalna.
Ingredienser 4:
1.5 msk kokosolja smält
½ - 1 tsk honung/agave
2.5tsk rostad kokos
Rör ihop allt och lägg i formar och in i kylskåp.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | |||
|