Direktlänk till inlägg 14 januari 2013
Jag var ett hängivet Fan av start musli när jag var liten och kunde äta hur mycket som helst, min mamma tyckte dock att jag bara skulle äta det ibland och nu förstår jag varför. Det är fullsmockat med socker och annat skit och det liknar mer godis än något annat. När jag nu har tittat på innehållsförtäckningen har jag lyckats skapa en hälsosam variant med i stort sätt samma smak fast fräshare och med en nu supernyttig innehållsförteckning. Try it for yourself and see if you like it!
Ingredienser:
250 g havre, råg eller dinkelflingor
4msk frön ( linfrö, sesamfrö och chiafrö)
½ dl kokos
2msk kokossocker
3msk agavesirap eller honung
½ tsk vaniljpulver
2msk smält kokosolja eller anan olja
Blanda allt och lägg på en plåt, ringla ev över lite mer honung/ agavesirap. Rosta i mitten av ugnen 200 grader ca 10 min. Se upp så att det inte blir bränt.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 | ||||
7 |
8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|