Direktlänk till inlägg 24 september 2014
Tjena! Gick tidigt från skolan idag, förkylning och huvudvärk vet ni. Kom hem och bakade mig en äppelcrumble som åts med kokosmjölk istället för grädde. Gott, sådär höstigt, nyttigt och mättande som mellis eller dessert.
Äppelcrumble:
1 - 2 port:
2 små äpplen i klyftor
Kanel
Crumble:
2/3 dl musli naturell eller havregryn
2msk mandelmjöl
1msk kokosflingor
1msk honung
1tsk olja
Vaniljarom
+ 1 dl tjock kokosmjölk, honung och vanilj till servering
Täck alla äppelklyftor i kanel och lägg i form. Blanda allt till crumblen och smula över. Grädda 225 grader i 25 min. Servera som ovan.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | 5 |
6 |
7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | |||
15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 |
21 | |||
22 | 23 |
24 | 25 |
26 | 27 |
28 | |||
29 |
30 | ||||||||
|