Direktlänk till inlägg 26 augusti 2013
Ett gott recept med krämig, mocca smakande mitt. Inget socker, smör eller snabba carbs. Långsamma kolhydrater, protein och antioxidanter, det perfekta post training snaxet.
Idag var det en kort dag i skolan och jag kom, hem för en stund sedan, gjorde dessa havrebollar och sitter nu och myser med en bra serie. Man får passa på medans man kan då det ordinarie schemat startar nästa veckan.
Ingredienser 4- 8 bollar:
Havrelag:
½ dl havregryn
1tsk vaniljarom
1msk mjölk
1msk sötning
½ dl keso
2 msk havregryn ( ev: mer)
1tsk kakao
1tsk bryggt kaffe ( kallt)
2msk sötning ( ev mer)
Vaniljarom
Kokos
Blanda allt till havrelaget och låt stå i kylskåp över natten. Mixa keson och övrigt slätt. Blanda i en msk havregryn och rulla sedan bollar i kokos. Låt stå 1 h i kylskåp och ät sedan.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 | |||
26 | 27 |
28 | 29 |
30 | 31 |
||||
|