Direktlänk till inlägg 7 juni 2013
En god grej som kan ätas till frukost, mellis, kvällis eller dessert. Rik på kalium, vitamin A, zink, magnesium och E vitamin. Mättar bra, har långsamma kolhydrater, inget tilsatt socker och bara nyttiga fetter.
Imorse när jag gick ut med hunden blev jag riktigt förvånad. Det var varmt klockan 06.00!( Jag vill bara inflika med att jag ABSOLUT inte vaknade så tidigt utan att jag bara rastade hunden, halvsovande. Jag är en riktig sjusovare). Hursomhelst, det kändes som att jag var utomlands. Härligt!
Nu ska jag plugga det sista innan lovet på onsdag och sen har jag en massa grejer att kolla upp inför sommarlovet. Jag ska b.la ut och tågluffa och måste då kolla upp lite adresser och tåg och sånt. Jag känner att jag inte har någon riktig koll på något, och jag älskar det. Känslan av att bara ge sig av utan plan ger en sådan kick. Jag har ju bestämt var jag ska bo och vart jag ska åka och så men när man tänker på det så är det ganska mycket som är obestämt. Ha ´re gött!
Ingredienser 1 port:
1 frysen banan ( skivad)
1.5 dl silkestofu, kvarg, turkisk/grekisk yoghurt
½ dl valnötter eller pecannötter
1msk cacao nibs eller hackad mörk choklad
1tsk macapulver ( kan uteslutas)
1krm bakpulver
1krm kokosmjöl eller annat mjöl
3 jordgubbar eller andra bär
0.75dl flingor ( jag använde mina kokosflingor, recept på bloggen)
Mixa den frusna bananen med silkestofun/kvargen till en slät smet och rör sedan i övriga ingredienser.Krossa flingorna lätt innan du rör i dem.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 |
5 | 6 |
7 | 8 | 9 |
|||
10 | 11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|